Home

Stoffeerbedrijf Huizenga is een specialist in vloeren en raamdecoratie. Van tapijt tot alle soorten van harde vloerbedekking en van gordijnen tot binnen- en buitenzonwering.

Alleen een vloer, muren en een dak maken een huis nog geen thuis. Daarom wilt u de binnenkant geheel naar uw smaak en budget inrichten. Dat snap ik! Samen met u geef ik uw huis dat persoonlijke karakter waardoor u bij binnenkomst meteen het “Hier ben ik thuis” gevoel krijgt.

Niet alleen van uw huis, maar ook van uw werkplek wilt u uw eigen ding maken. Hier zijn tal van mogelijkheden voor die uzelf én uw klant het gevoel geven dat ze er thuishoren.

Een verbouwing begint altijd met een persoonlijk gesprek. In dit gesprek kijken we samen naar de mogelijkheden bij u in huis. Bij Huizenga‘s Stoffeerbedrijf weten we waar u op moet letten bij de keuze van materialen, kleuren en combinaties. We kennen de mogelijkheden en onmogelijkheden en zetten onze kennis en ervaring graag in om van uw huis of werplek uw thuis te maken.

Over ons

Huizenga‘s Stoffeerbedrijf is opgericht in 2009, toen ik, Laurens, na bijna 20 jaar ervaring in de stoffering het besluit nam om voor mijzelf te beginnen. In die 20 jaar heb ik gewerkt aan een enorme verscheidenheid van klussen; van heel klein tot heel groot. De kracht van Huizenga‘s Stoffeerbedrijf zit hem in de kennis van- en ervaring in het vak, gecombineerd met de persoonlijke aandacht die u in een klein bedrijf kunt verwachten. Daarnaast werk ik nauw samen met andere zelfstandigen, om ook grotere klussen en/of klussen die snel af moeten aan te kunnen en om continuïteit te kunnen garanderen.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik vertel u graag meer of maak een afspraak om langs te komen en samen met u de mogelijkheden te verkennen.

Vloeren

Stoffeerbedrijf huizenga is een specialist in vloeren en raamdecoratie. van tapijt tot alle soorten harde vloerbedekking en van gordijnen tot raamdecoratie. Een verbouwing begint altijd met een persoonlijk gesprek. In dit gesprek kijken we samen naar de mogelijkheden bij u thuis.

Foto’s

Foto’s van raamdecoratie:

No Images found.

Foto’s van vloeren:

Contact