PVC Vloeren

Een PVC vloer is eens te meer hip en trendy en wint steeds meer terrein op traditionele laminaat-,parket- en vinylvloeren. Een vloer van PVC heeft vele voordelen ten opzichte van deze traditionele vloeren. Dit maakt de PVC vloer dus het neusje van de zalm onder de vloeren!
PVC vloeren blinken uit in duurzaamheid en toepassingsmogelijkheden. Als u een PVC vloer in huis haalt, haalt u een vloer in huis met een hoge slijtageweerstand, de slijtlaag kan variëren van 0.2 tot en met 0.8 mm. Daarnaast is er met deze vloer van alles mogelijk, ook qua dessins en afmeting. Het aanbod is ontzettend uitgebreid: van lange stroken met hout motief, tot tegels met een natuursteen uitstraling.
Geschikt voor elke ruimte
Wanneer u op zoek bent naar een vloer die geschikt is voor al uw kamers in uw woning (van woonkamer tot badkamer) kijk dan eens naar een PVC vloer. De PVC vloer is niet gevoelig voor vocht, dus ook geschikt voor bijvoorbeeld uw badkamer. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer u iets laat vallen in de keuken, de PVC vloer zal niet uitzetten door vocht. Doordat een PVC vloer warmtegeleidend is en niet isoleert, is deze vloer perfect in combinatie met vloerverwarming.
Kortom, kiest u voor een PVC vloer dan kiest een voor een veelzijdige en duurzame vloer die al vele mensen gelukkig heeft gemaakt.